Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενεργοποίηση πρόσβασης

English

If you would like to access the documentation in english go here

Η πρόσβαση στην υπολογιστική συστοιχία του ΑΠΘ "Αριστοτέλης" γίνεται αποκλειστικά μέσω ιδρυματικού λογαριασμού.

Πληροφορίες για την δημιουργία ιδρυματικού λογαριασμού

Για την απόκτηση ιδρυματικού λογαριασμού, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο εγχειρίδιο για Δημιουργία ή Ανανέωση λογαριασμού που αφορά την ιδιότητά σας.

Μπορείτε να συμπληρώσετε και να υποβάλετε την φόρμα αίτησης πρόσβασης στην συστοιχία, αφού συνδεθείτε με τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού. Εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την αίτησή σας, θα λάβετε μήνυμα για την ενεργοποίηση της πρόσβασής σας.

Λογαριασμός συνεργάτη

Υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στην συστοιχία για συνεργάτες μελών του ΑΠΘ, υποβάλοντας τις σχετικές αιτήσεις με την παρακάτω σειρά:

  1. Αίτηση για δημιουργία ιδρυματικού λογαριασμού ακολουθώντας το εγχειρίδιο για την ιδιότητα "Συνεργάτης μελών ΑΠΘ".
  2. Φόρμα αίτησης πρόσβασης στην υπολογιστική συστοιχία, εφόσον δημιουργηθεί ο αντίστοιχος ιδρυματικός λογαριασμός.

Εισαγωγικές πληροφορίες

Αφού ενεργοποιηθεί η πρόσβασή σας, προτείνουμε να ακολουθήσετε τους παρακάτω συνδέσμους όπου θα βρείτε βασικές οδηγίες για να συνδεθείτε και να υποβάλετε τις εργασίες σας στην υπολογιστική συστοιχία:

Για επιπλέον χρήσιμες οδηγίες ή για συγκεκριμένες εφαρμογές μπορείτε να ανατρέξετε στους οδηγούς σε αυτήν σελίδα, ενώ για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα που ενδεχομένως θα συναντήσετε, μπορείτε να δείτε τις συχνές ερωτήσεις ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο hpc-support@auth.gr.

Εφόσον παράγετε αποτελέσματα από εργασίες σας στην υπολογιστική συστοιχία, παρακαλούμε να μας στείλετε τις σχετικές πληροφορίες ώστε να τις προσθέσουμε στα αποτελέσματα και να μεριμνήσετε για την προσθήκη του σχετικού acknowledgement text στις δημοσιεύσεις σας, όπως αναφέρεται στον κανονισμό λειτουργίας της συστοιχίας.